مطالب پیشنهادی از سراسر وب

» چگونه تغذیه سالم از بیماری جلوگیری می کند

چگونه تغذیه سالم از بیماری جلوگیری می کند

جلوگیری از بیماریهای مزمن با تغییرات غذایی

بیماری های مزمن بیماری های طولانی مدت هستند که مسری و تا حد زیادی قابل پیشگیری نیستند. آنها شایعترین علت مرگ در جهان هستند،مواد مغذی موجود در بدن نیز در سلامتی ، رشد ، رشد توانایی های عملکردی و پیشگیری از بیماری ها نقشی حیاتی دارند.

اطمینان از داشتن مقدار مناسب مواد مغذی و غذایی از کودکان در گروه های اصلی غذایی ، نکته اصلی در جلوگیری از چاقی است.

یک رژیم غذایی خوب باید شامل چه مواردی باشد؟

اکثر رژیم های غذایی سالم معمولاً اصول اولیه را متمرکز می کنند اما دارای یک معایب هستند زیرا شامل قندهای تصفیه شده ، شیرین کننده های مصنوعی و برخی دیگر از مواد مضر تغذیه ای است. اگر می خواهید بدانید که با کاهش چربی باید چه بخورید ، برخی از نکات را در زیر خواهید یافت.

محصولات لبنی

ما فکر می کنیم که شیر برای سلامتی ما مفید است. در واقع اینگونه است ، اما قطعاً به شکلی که معمولاً مصرف می کنیم نیست. تولید تجاری شیر شامل تزریق آنتی بیوتیک و هورمون در حیوانات است که به طور کلی در فضای کمی برای تولید حداکثر مقدار محصول و با هزینه کم وجود دارد. پس از آن شیر پاستوریزه می شود ، بنابراین آنزیم های طبیعی از بین می روند. بنابراین شیر به چنین شکلی سالم نیست و منبع پروتئینی مطلوبی نیست.

اگر می خواهید مزایای واقعی محصولات لبنی را دریافت کنید ، باید بدنبال مقداری شیر خام باشید. در حقیقت شیر ​​خام حاوی آنزیم هایی است که به هضم شیر کمک می کنند و بدون افزودن مواد شیمیایی از حیواناتی که به روش مناسبی تحت درمان قرار می گیرند ، دریافت می شود.

خواص و فواید انبه برای بدن مطلب مرتبط خواص و فواید انبه برای بدن

چربی ها

همه چربی ها برابر نیستند. در واقع فقط 2 نوع چربی وجود دارد که در وعده های غذایی شما وجود ندارد و شما باید آنها را مصرف کنید. روغن نارگیل و روغن زیتون.

اگرچه روغن نارگیل به شهرت بد خود معروف است ، اما حقایقی وجود دارد که می تواند شما را سرگرم کند.روغن نارگیل حاوی اسید لوریک است که به دلیل کیفیت ضد قارچ و ضد باکتری معروف است. این ماده از اسیدهای چرب متوسط ​​ساخته شده است که به جای رسوب در بدن ، به انرژی تبدیل می شوند. این واقعیت توسط برخی تحقیقات ثابت شده است ، بنابراین می توانید از عطر و طعم آن لذت ببرید.

کربوهیدرات ها

کربوهیدرات ها همیشه درگیری ها را ایجاد می کنند. بدن به کربوهیدرات ها احتیاج دارد تا بتواند به روش مناسب کار کند. سوال این است که برای پر کردن انرژی بدن از چه نوع کربوهیدراتهایی استفاده کنید.

کربوهیدرات های ساده به سرعت تبدیل به قند می شوند و سپس قند وارد جریان خون می شود ، بنابراین بدن را برای تولید انسولین تحریک می کند. انسولین قندهای موجود در چربی را از بین می برد.

کربوهیدرات های پیچیده ، اگر با پروتئین خورده شوند ، به زمان بیشتری نیاز دارند تا به قند تبدیل شوند و به طور کلی از مزایای فیبر برخوردار هستند. پروتئین گلوکاگون تولید می کند که با واکنش انسولین مبارزه می کند. به عنوان یک قاعده باید از خوردن غذاهای سفید ، به ویژه شکر استفاده کنید.

رژیم سبزیجات

با داشتن تعداد کمی از محصولات لبنی در رژیم غذایی ، ممکن است تعجب کنید که از کجا کلسیم پیدا کنید. سبزیجات تیره و برگ مانند کلم پیچ ، کلم بروکلی ، بو چوی و سبزی خردل سرشار از کلسیم هستند. کلسیم موجود در گیاهان بیشتر در دسترس است ، بنابراین بازده بهتری خواهید داشت. علاوه بر این آنها طعم فوق العاده ای دارند.

می توانید کلم پیچ را با نمک دریا ، کره ارگانیک و سیر هم بزنید تا یک غذای عالی دریافت کنید. می توان آن را پخت و به ایجاد چیپس سبزیجات خوشمزه پرداخت. مطمئناً ، علاوه بر کلسیم ، سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان ، ویتامین ها و فیبر هستند.

رژیم های غذایی سالم باید روی برخی از غذاهای واقعی تمرکز کنند و به طور متوسط ​​مصرف شوند. اگر رژیم شما این کار را انجام نمی دهد ، وقت آن است که در مورد آنچه می خورید تجدید نظر کنید.

سیستم ایمنی بدن

نقشی مهمی در پیشگیری از بیماریهای تنفسی ازجمله بیماری ویروس کرونا دارد. عامل ابتلا یا پیشگیری از ابتلا به این ویروس بیماریهای زمینه ایی مثل دیابت و بیماریهای ریوی، می تواند سوء تغذیه و نداشتن تغذیه صحیح باشد. کمبود دریافت غذایی ویتامین هایی مثل ویتامین C و A با تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماریها را افزایش می دهد.

مصرف روزانه منابع غذایی ویتامین C مثل مصرف سبزی و سالاد همراه با غذا، میوه های حاوی ویتامین C مثل پرتقال، نارنگی، لیموترش و لیموشیرین، کیوی و سبزیهای دارای ویتامین C مثل انواع کلم، گل کلم، شلغم، فلفل سبز و فلفل دلمه ایی از منابع غذایی خوب ویتامین C هستند.

بعنوان مثال مصرف روزانه یک عدد پرتقال یا 2 عدد نارنگی ویتامین C مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند.

هویج و کدوحلوایی و سبزی های سبز تیره مثل اسفناج ، برگ چغندر وبرگ های تیره رنگ کاهو هم از منابع خوب ویتامین A هستند. بطورکلی به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری و تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف روزانه 3 واحد از گروه سبزی ها ( بجز سبزی های نشاسته ایی ) و حداقل 2 واحد میوه توصیه شود.

کودکان زیر 5سال، مادران باردار و سالمندان و بیمارانی که داروهای کورتنی مصرف می کنند بیشتر در معرض خطر ابتلا هستند و لازم است برای پیشگیری نکات زیر را رعایت نمایند.

هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیموترش یا آب نارنج تازه استفاده کنند.

از هویج و کدوحلوایی در غذاهای روزانه استفاده شود.

مصرف پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا توصیه می شود.

از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین اجتناب شود.

استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم مرغ حائز اهمیت است.

کمبود ریز مغذی هایی مثل آهن و روی هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند. از منابع غذایی این ریز مغذی مثل حبوبات بعنوان جایگزین مناسب گوشت ، شیر و لبنیات وسبزیهای برگ سبز و انواع خشکبار بیشتر استفاده شود.

خوردن غذاهایی که خوب پخته نشده مثل تخم مرغ عسلی و نیمرو ، کباب هایی که مغز پخت نشده اند خودداری شود.

خوردن غذا و مایعات در مکان هایی که از نظر بهداشتی مورد اطمینان نیستند خوداری شود.

در صورتی که علائم سرماخوردگی دارید، از غذاهای آبکی مثل سوپ و آش همراه با آب لیموی تازه و مایعات گرم استفاده کنید.

رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، و اطمینان از دریافت کافی ریز مغذیها و پروتئین از برنامه غذایی نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به بیماری ها از جمله ویروس کرونا دارد.

گزینه های غذایی،که التهاب را از بدن دور می کند

زمانی التهاب مزمن رخ می ‌دهد که سیستم ایمنی به سلول‌ های سالم بدن حمله کرده و سبب بروز بیماری های خودایمنی می‌ شود. برخی از این بیماری ‌ها عبارتند از: آرتریت روماتوئید، بیماری کرون و برخی بیماری ‌های پوستی مانند پسوریازیس. از سوی دیگر، التهاب مزمن از علل زمینه ‌ای بیماری‌ های قلبی، دیابت و بیماری آلزایمر به شمار می ‌رود.

فراموش نکنید که سلامت بدن شما به آنچه می خورید مرتبط است. مصرف غذاهای سرشار از قند، کلسترول، فقر ویتامین ها و مواد معدنی بدن شما را در معرض التهاب مزمن قرار می دهد. التهاب مزمن با علائمی از جمله ضعف و خستگی همراه و اگر این علائم را بطور مداوم داشتید، باید جدی تر به تغییر رژیم غذایی تان فکر کنید.

هزاران سال است که رژیم غذایی ضد التهابی با مصرف محصولاتی با شاخص گلیسمی پایین همراه و این محصولات عبارتند از میوه ها، سبزیجات، منابع سالم پروتئین و اسیدهای چرب امگا 3 مانند روغن زیتون و سراغ مواد غذایی فرآوری و کنسرو شده هرگز نروید، نشاسته و غلات فرآوری شده نخورید، چربی های اشباع را از رژیم تان حذف کنید و به جای مصرف گوشت قرمز، ماهی های چرب، گوشت مرغ و گوشت بوقلمون را انتخاب کنید

روغن زیتون: ماده شیمیایی موجود در روغن زیتون به نام اولئوکانتال، آنزیم های التهابی بدن را به همان روش ایبوپروفن مهار می کند.

آناناس: حاوی آنزیمی به نام بروملئین است که خاصیت ضد التهابی دارد. مطالعات نشان می دهند که مصرف آناناس در بیماران مبتلا به آرتروز زانو، روماتیسم و سندرم تونل کارپ، منجر به کاهش التهاب می شود. بروملئین موجود در آناناس به هضم غذا نیز کمک می کند.

سیب: این میوه محبوب حاوی کورستین است؛ یک آنتی اکسیدان ضد التهاب . جای تعجب نیست که پزشکان توصیه می کنند روزانه حداقل یک سیب بخورید.

آجیل و دانه ها: حاوی مقادیر خوبی منیزیم و ویتامین ای هستند که ممکن است در کنترل التهاب نقش داشته باشد. گزینه ایده آل، آجیل خام و بدون نمک است. گردو، بادام زمینی، بادام، پسته، تخم کتان و دانه های چیا خاصیت ضد التهابی برای مبتلایان به آرتریت روماتوئید دارند.

سبزیجات تیره رنگ: سبزیجات تیره خاصیت ضد التهابی دارند و حاوی آنتی اکسیدان هایی به نام کاروتنوئیدها هستند.

شکلات تیره: شکلات تیره حاوی مواد شیمیایی و آنتی اکسیدان هایی است که به مبارزه با التهاب کمک می کنند. شکلات تیره 70 درصد بهترین نوع شکلات است و بیشترین میزان کاکائوی خالص را دارد.

برنج قهوه ای: این نوع برنج به همراه سایر غلات سبوس دار حاوی فیبر است و به کاهش التهاب در بدن کمک می کند.

انگور: حاوی رسوراترول است و آنزیم های التهابی را به همان روش آسپرین، مهار می کند. انگور همنین حاوی آنتوسیانین است که منجر به کاهش التهاب در بدن می شود.

گیلاس: طبق تحقیقات، گیلاس حاوی مواد شیمیایی به نام آنتوسیانین ها است که مسئول رنگ قرمز این میوه نیز هستند. آنتوسیانین ها همان اثر آسپرین را در بدن دارند و به مبارزه با التهاب می روند.

تفاوت سروتونین و دوپامین مطلب مرتبط تفاوت سروتونین و دوپامین

چای سبز و سیاه: سرشار از آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدها بوده و نوشیدن آنها از آسیب سلولی که منجر به ورم مفاصل می شود، پیشگیری می کند.

کلم بروکلی: این سبزی حاوی ویتامین هایCو K، فولات، فیبر و آنتی اکسیدان ها است. تحقیقات نشان می دهد که کلم بروکلی، سرشار از سولفورافان است. سولفورافان با کاهش میزان سیتوکین ها با التهاب مبارزه می کند. سایر میوه ها و سبزیجات سرشار از سولفورافان شامل گل کلم و جوانه بروکسل است.

ماهی: ماهی هایی مانند قزل آلا و سالمون سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند و غذاهای ضد التهابی قدرتمندی به شمار می روند. مطالعات محققان دانشگاه پیتسبورگ نشان داده که مصرف این اسیدهای چرب به مدت سه ماه در مبتلایان به گردن درد و کمر درد، التهاب را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. حداقل هفته ای دو بار ماهی های چرب بخورید و برای مبارزه با درد ناشی از التهاب، روزانه یک عدد مکمل امگا 3 بخورید.

پروتئین سویا: محققان دانشگاه ایالتی اوکلاهما دریافتند که مبتلایان به استئوآرتریت، به ویژه مردانی که 40 گرم پروتئین سویا در روز به مدت سه ماه می خورند، درد کمتری دارند و راحت تر از کسانی که این پروتئین را دریافت نمی کنند، حرکت می کنند. تحقیقات دیگر شان می دهد که مصرف سویا با کاهش التهاب در زنان نیز ارتباط دارد.

آووکادو :کاروتنوئیدها و ویتامین ای موجود در آووکادو از التهاب جلوگیری کرده و می توانند خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان ها را کاهش دهد.

بیماری های قلبی: کنترل فشار خون ، کلسترول و وزن از اجزای اصلی پیشگیری از بیماری های قلبی هستند. عادات غذایی سالم راهی برای حفظ تعادل این اعداد است

فرم ارسال نظر


مطالب پیشنهادی از سراسر وب


  دستگاه آب قلیایی دکتر مومنی   |   ساخت وبلاگ   |   روانشناس ایرانی در لندن  


آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین مطالب مجله


رپورتاژ آگهی ثبت کن و دیده شو !! رپورتاژ آگهی ثبت کن و دیده شو !! مشاهده